Exaltació Falleres Majors “La que Faltava”

Al Teatre Municipal “Carmen Tur” de la veïna localitat de La Vall d’Uixó es va celebrar l’acte d’Exaltació de les Falleres Majors 2017 i les seues Corts d’Honor, de la nostra falla germana “La que Faltava”.
No podia faltar la presència Sequiolera a un acte tan entranyable, i per això, allí van estar els nostres càrrecs infantils Teresa Doumere i Marcos Rodríguez, així com la nostra Madrina Beatriz Belenguer, acompanyada pel vicepresident Vicente Javier Queral.
D’aquesta manera, la gaiata 15 Sequiol rendia galania a la Fallera Major Infantil 2017, xiqueta Alejandra Segarra Guivernau, i a la Fallera Major 2017, senyoreta Marina Roldán Sánchez-Alcón, així com a les seues comissions de l’associació fallera que presideix Rubén Gómez-Chamorro García.
Un acte que confirma l’amistat entre ambdues associacions, en una llarga història de germanor de fallers i gaiaters, a La Vall i a Castelló. A punt de començar les Festes Josefines, desitgem als nostres veïns que tinguen unes meravelloses Falles 2017.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*