Entrega de Premis XIV Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló”

Amb la presència de la Presidenta del Patronat Municipal de Festes Na Sara Usó, així com altres regidors de la Corporació Municipal, les Regines de les Festes Estefania Climent i Berta Montañés, els màxims càrrecs de Sequiol per a la Magdalena de 2017, Madrina Infantil Teresa Doumere, President Infantil Marcos Rodríguez, i Madrina Beatriz Belenguer, se celebrava l’entrega de premis de la XIV edició del Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló.
Al saló de plens de l’Ajuntament de Castelló, els joves artistes gaiaters seien a les bancades, convertits per una estona en els regidors de la nostra Ciutat: regidors de cultura, hisenda, sanitat, educació, esports, festes, …, ara no, però potser el dia de demà sí tinguen el privilegi i l’enorme responsabilitat d’ocupar un d’aquests seients per tal de dirigir el destí de Castelló. Quan això passe, recordaran aquest dia orgullosos d’haver contribuït a escriure una xicoteta part de la història del nostre poble.
Són els artistes gaiaters del futur, amb una imaginació que no té fi, amb una creativitat que cada any continua sorprenent-nos. Amb els materials més insospitats i desafiant sovint la llei de la gravetat, han aconseguit crear obres magnífiques, dignes dels millors artistes.
Poc a poc van anar apropant-se fins l’estrada, els guanyadors de les diferents categories. La Regina Infantil de les festes Berta Montañés, anirie fent-los entrega dels corresponents premis:
COL•LEGI DE L’ALUMNE GUANYADOR
ISIDORO ANDRES
GUANYADORS EN FASE LOCAL
-VALERIA BOSCH, CLAUDIA SANZ, ALEXIA CELDRAN Y RUTH CELDRAN, MARIA RAMOS MARCO, XAVIER TORNER BARQUERO, JAVIER TORMO CELADES, PABLO ARRIBAS MIRANZO, YESICA CRISTINA HILA, OSCAR AICART BELLIDO, PASCUAL MOLINER , LAIA MONZON RUBERT Y GABRIELA SIFRE SEGOVIA, ANDRES ALTABA GRACIA, DANIEL CAMAÑES Y HUGO CAMAÑES, DANIEL BRADY APARICI, IKER TENAS ANTOLI, CARLOS TUDELA SARRAUDE ,JAVIER PONCE ALMELA,LLUNA MORARU COLLADO e IZAN FLOR, PAULA GARCIA GOMEZ , ALEX DIAZ LOPEZ,ADRIAN DE LA PRIDA MONTAÑEZ,ARIADNA DE LA LLAVE ZAPATA y RAUL DANIEL CONSTANTIN, ALEJANDRO HOSPITALECHE RUIZ, CARLOS DELGADO DE LA MUÑOZA y ALEXANDRU GABRIEL ANTONCE, LUCIA MARTINEZ EXPOSITO, LARISA ISACHE , DAVID ROIG Y MARC GOZALBO, YA TING QIU, LAURA MONTEALEGRE, ALBA FERNANDEZ, MIQUEL ARIN BARREDA Y MIGUEL BALFAGON MIRAVET, ALBA BALDAYO , NURIA CARBO Y ALBA SALES, RAQUEL CANALES SOS.
FINALISTES
MARTA CANALES SOS, MARIA SANCHEZ BOU y LEIRE PONS VILLAMAÑAN, AMANDA PASTOR RUIZ, FERRAN LEON HARO, BALMA MARTI MONEDERO, ALBA GODOY DOMINGO
TERCER PREMI
CARLOS DANIEL BUCIUMEAN
SEGON PREMI
SANDRA ESPUIG ARAGONES
PRIMER PREMI
JAVIER GODES GARBI
Finalitzat l’acte protocol•lari, i després d’una bonica foto de grup a les escalinates de l’Ajuntament, xiquets i pares es traslladarien fins el Centre Comercial Carrefour de Castelló, a l’Avinguda de la Mar, per tal d’intercanviar els vals pels premis defintius.

Una vesprada molt emotiva per a xiquets, pares, avis, mestres i organitzadors. Un any més, ho hem aconseguit, i seguirem lluitant per la continuïtat d’aquest meravellós concurs.

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*