Enrique Carceller Llago, nou president de la Colla Rei Barbut

Un Sequiolo de pro, pren les regnes d’una de les colles amb més solera de la nostra ciutat: la colla del Rei Barbut.. Enrique CarcellerLlago pren el relleu de Manolo Trilles com nou President de la Colla.

Enrique és un experimentat fester, membre actiu de la Gaiata 15 Sequiol amb un amplíssim currículum fester. És, a més a més, un dels socis amb major trajectòria dins de la pròpia Colla dels Barbuts.

Va ser propulsor de la Federació de Colles, com a membre de la colla A Mitges, membre de la Junta de Festes en els biennis 1991-1992 -com a secretari- i 1997-1998 – com a vicepresident econòmic-, President de la Reial Confraria de la Mare de Déu del Lledó en 2003 i 2004… però, sobretot amant de les nostres festes, la nostra cultura i les nostres tradicions.

Sequiol i la Colla del Rei Barbut han mantingut un nexe d’unió des dels seus mateix inicis, fruit de la bona amistat que sempre ha existit entre els socis d’ambdós formacions. Hui, estem segurs, que aquestos llaços d’unió s’enfortiran. Enrique saps que pots comptar amb la teua Gaiata per al que necessiteu perquè La Panderola serà eixe actiu tren que portarà a Tombatossals i la seua conlloga a conquistar novament la festa de Castelló.

Enhorabona Enrique, President de la Colla del Rei Barbut

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*