Elecció Reines i Dames 2017

Poc a poc, l’exercici festiu de la Magdalena 2017 va realitzant els seus actes preparatoris.

Un d’ells va tindre lloc el passat divendres 5 d’Agosto, amb les eleccions de les reines de les festes i les dames de la ciutat integrants de les seues respectives corts d’honor.

Habitualment, aquest acte tenia lloc al saló d’actes de l’Ajuntament de la ciutat el darrer divendres del mes de juliol i que aquest any pels diferents inconvenients que van surgir a l’hora d’aprovar el reglament que havía de regular dita elecció, va tindre que retardar-se una setmana, però aquest motiu no li va treure l’emoció que envolta al mateix.

Sequiol, en aqquesta edició, concorria amb la nostra madrina 2016 Ana Rodríguez, la nostra madrina d’Honor infantil Mar Sanahuja i amb la que fou Madrina 2015 i Dama de la Ciutat 2016 Estefanía Climent, la qual optava només al càrrec de Reina de les Festes 2017.

Una vegada realitzada la primera fase d’eleccions, la que correspon a la de les reines de les festes, va resultar triada com a Reina Infanil 2017 la xiqueta Berta Montañés Selma i com a Reina 2017 la nostra madrina 2015 Estefanía Climent Moreno.

Sequiol tornava a tindre en lo més alt de l’escalafó festiu a una representant, la nostra tercera reina, després de María López i Laura Turch. Des d’aquestes línies volem expresar la nostra felicitat i l’enhorabona per a la família sequiolera i en especial a la família d’Estefanía, per aquesta brillant elecció. Sabem que Estefanía representarà a Castelló de manera magistral, com en el seu dia ho va fer de la Gaiata 15 i que allà on acudisca, amb ella portarà un trocet del Sequiol.

La resta d’eleccions ens va deixar amb mal sabor de boca, per no haver pogut col·locar entre les Dames de la Ciutat a les nostres representants Ana i Mar. De totes maneres volem agraïr a ambdues l’haver volgut participar en aquest procés d’elecció. Castelló i les seues festes es perden dos castelloneres que haveren sabut ser partícipes i representar a la nostra ciutat durant l’exercici festiu de l’any 2017.

 

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*