Elecció de Reines i Dames de la Ciutat 2018

Cada any per estes dates, el comptador del cicle fester es fica a zero i el tren que irremeiablement ens portarà cap a unes noves festes fundacionals, comença la seua marxa.

Aquesta vesprada i com mana la tradició, en un marc incomparable com és l’edifici més emblemàtic de la Ciutat, el seu Ajuntament, s’ha tancat el llibre de 2017 per tal d’obrir un llibre nou, el que contarà la història de la Magdalena 2018.

Sequiol, en aquesta edició, concorria amb la nostra Madrina 2017 Beatriz Belenguer, amb la Madrina Infantil 2017 Teresa Doumere, i amb la seua germana, la Madrina Infantil 2016 Balma Doumere, optant totes elles als càrrecs de Dames de la Ciutat 2018.

Reunida una àmplia representació del món de la Festa, i una vegada realitzada la primera fase de votacions, la que correspon a l’elecció de les Reines de les Festes, han resultat triades com a Reina Infantil 2018 la xiqueta Lucia Burguete Alcaide i com a Reina 2018 la Senyoreta Carla Bernat Pascual.

Després ha vingut el torn de l’elecció de les Dames de la Ciutat Infantils, i en aquesta ocasió la sort ha donat l’esquena a Sequiol, impedint que les germanes Doumere Fabregat, Balma i Teresa, puguen formar part de la Cort d’Honor de la Reina Infantil 2018. Dos castelloneres de soca que sense cap dubte hagueren representat magníficament a la nostra Ciutat durant l’exercici festiu de l’any 2018.

Finalment, en el torn de les Dames de la Ciutat, Beatriz ha tingut més sort i ha estat escollida per tal de formar part de l’anhelada Cort d’Honor de la Reina 2018. Sortia de Dama de la Ciutat Infantil en 2007, ara Beatriz podrà repetir l’experiència des de la maduresa, i amb la seua bellesa innata i el seu saber estar, segur que molt prompte es guanyarà l’estima de tots els castelloners.

Els Sequiolos, ens sentim completament orgullosos de les nostres representants en 2016 i 2017, Balma, Beatriz i Teresa, i des d’aquestes línies els enviem una càlida abraçada, d’enhorabona per a Beatriz, i d’estima infinita per a Balma i Teresa.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*