Dissabte de Pregó

El primer dia de festes clareja ennuvolat, després d’una intensa nit de pluja. Però el temps ens dóna una treva i les festes de la magdalena comencen, com és tradicional, amb la sonora Mascletà al primer Molí.

Abans, els nostres màxims càrrecs, Ana, Balma i Carlos, assisteixen a la recepció de l’Ajuntament, des d’on s’inicia la comitiva fins a la mascletà. Allí estan també els nostres representants de 2015, Estefania i Maria, formant part de les corts d’honor de les Reines de les Festes com a Dames de la Ciutat que són.

Després de la mascletà assisteixen a la primera edició de la col·locació a Tombatossals del mocador magdalener, organitzat per la Federació de Colles.

I a la vesprada la nostra cavalcada més tradicional, el Pregó. Amb un fred intens, molts membres de la nostra associació ixen a la desfilada. Ho tanquen els representants de les diferents gaiates, en el nostre cas amb les dames i acompanyants i, finalment, amb Ana i Estefania en la carrossa que encapçala la Reina de les Festes i que precedeix el Pregoner.

A la nit, a causa de les prediccions de fortes ratxes de vent i pluja, va caldre posposar la tradicional eixida de les gaiates del magatzem municipal.
 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*