DIMECRES MAGDALENA 2022

Per començar aquest dimecres de les Festes de la Magdalena 2022, els nostres representants Lourdes Climent, Alejandra Saez i Manel Rubio, acompanyats de la nostra Presidenta Elisabeth Breva, van tenir invitació a passar per les “bodeguetes” organitzades pel mitjà de comunicació ¨El Mediterráneo¨, al Corte Inglés de Castelló, on van gaudir de les diferents activitats organitzades.

Durant el matí, al cau del Sequiol, també es van realitzar diverses activitats, on els més xicotets sequiolers van poder gaudir i aprendre, un any més, amb el concurs de dibuix, i amb el taller de cuina, on vam tenir una molt honorable visita. El president de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ens van brindar amb una visita, felicitant-nos pel premi, i donant el seu gran suport pel treball i l’esforç realitzat any rere any.

Arribada la vesprada, vam cedir el torn als joves de la comissió, que, sorpresos pel gran èxit que van tenir a les festes del 2019, es van decidir a tornar a organitzar un ¨tardeo¨ al cau.
I, encara que la pluja no ho va posar fàcil, la festa no es va aturar, i es va traslladar dins del cau, on, el grup de música “Extopa”, ens va fer gaudir d’una vesprada estupenda.
Així doncs, amb bona música, unes tapes, i amb la millor sangria, vam poder presenciar per segon any, un gran èxit amb l’organització dels joves sequiolers, que, al cap i a la fi, són els que portaran les regnes de la gaiata 15 en un futur, i que de moment, no van mal encaminats.

Fotos cortesía SEQUIOL


Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*