DIMECRES 27, dibuix, cuina, tardeo i mes

Una tradició Sequiolera és realitzar la despertà a casa dels nostres càrrecs. Aquesta jornada va ser nostre President Infantil, Marc Osorio, qui va rebre la “sorpresa musical”, obrint una nova jornada festiva. Un magnífic desdejuni va aportar l’energia necessària per a començar el dia.
Per segon any, ens visitaven els carros engalanats de la Federació de Colles per a acompanyar-nos a la mascletà. Després de gaudir d’un refrigeri amb nosaltres, la comissió del Sequiol es va pujar als diferents carros engalanats amb destinació la plaça del primer Molí.
En Sequiol, segona jornada de les degustacions, aquesta vegada de truita de creïlla amb allioli, gentilesa del BAR FERNANDO. Dues monumentals truites de creïlla van ser repartides entre els centenars de veïns i amics que ens van acompanyar.
Els més joves del Sequiol, estaven convocats al XXXI concurs DIBUIXA LA TEUA GAIATA. Una activitat que cada any sorprén amb els artístics esbossos que realitzen els xiquets. Difícil faceta per al jurat que havia de seleccionar als guanyadors. I després dels dibuixos, a cuinar amb l’activitat CUINANT AMB SEQUIOL, que per segon any consecutiu, iniciava als més joves, en aquesta jornada, a realitzar rosquilletes de sabors.
A mitja vesprada, a iniciativa dels Sequiolos júniors es programava un tardeo amb l’actuació de RUMBA DE CAJÓN. Una espectacular posada en escena i una organització perfecta va ser el preàmbul de l’èxit rotund de convocatòria que augura noves edicions. Bon treball xics, seguiu així !!!
La secció de Dolçaina i Tabal del Sequiol va participar en l’Homenatge de Castelló a la Dolçaina i el Tabal “CAMILO RONZANO” que es va desenvolupar en la plaça Major, amb una posada en escena espectacular.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*