Cloenda escoles dolçaina i tabal

S’acosta l’estiu, la temporada vacacional, i en els llindars d’aquest, arriba el moment del tancament dels cursos, de les cloendes d’activitats, el mes que obri les portes a la calor i a l’època estival, i quan juny trau el cap, les activitats comencen a abaixar el teló a tot un cicle festiu.
Activitats com les escoles de dolçaina i tabal, per açò aquest divendres 2 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda dels cursos que se celebren en les diferents escoles de dolçaina i tabal de la nostra ciutat.
La festa vespertina va començar primer amb una cercavila pels carrers cèntrics de la ciutat a càrrec de les diferents escoles, i finalment amb la interpretació d’una peça musical a càrrec d’aquestes escoles en l’escenari muntat a aquest efecte en la Plaça Major i que va comptar amb la presència de les Reines de les festes, Estefania i Berta, la regidora de cultura, Verònica, membres de la Junta de festes i representants de la vida cultural i festiva de la ciutat.
Com és tradicional, la nostra escola i secció de Dolçaina i tabal, sota la batuta de Domingo, va estar present tant en la cercavila com en la interpretació d’una peça musical. Per a aquesta ocasió, la peça triada va ser “La colleta”, interpretada magistralment pels alumnes de l’escola.
Ara, a preparar el nou curs que començarà a l’octubre i aprofitem l’ocasió per a animar als socis de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol a formar part d’aquesta activitat, o bé ells o els seus fills, perquè segur els reportarà satisfaccions i una forma de divertir-se i alhora col•laborar en les nostres festes. No perden l’oportunitat, els esperem!!!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*