Berenar de la Reina Infantil

Restava només una presentació de Gaiata, després vindrien els Homenatges a les Comissions Gaiateres i les Galanies, preludi ja de les carcasses anunciadores de les Festes Magdaleneres. Era per tant el moment de celebrar un d’eixos actes entranyables, per ser els seus protagonistes els més xicotets del món fester.
Els nostres càrrecs infantils Natalia i Marc, assistien el diumenge de vesprada al berenar amb el qual la Reina Infantil Natalia va voler complimentar als Presidents i Madrines de les diferents gaiates, acompanyats també per les Dames de la Ciutat Infantils, entre les que es trobava Nagore, madrina sequiolera el 2018.
Berenar, intercanvi de regals en record d’un any tan especial per a tots, jocs, globus, xuxes, riures, pallassades, anècdotes sorgides de la innocència i també de la pilleria dels més menuts, van fer de la vesprada de diumenge, un record inesborrable per a tots els xiquets.
Aquest acte informal, carregat de simbologia per tal que representa la unió dels màxims representants infantils de les nostres festes, és el llindar d’allò que els espera a partir de ja.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*