Benvinguda Corts 2019

Una vegada tancat el llibre que conté la història festera de 2018, era el torn d’escriure la primera pàgina de la següent publicació, la que contarà el camí fins a la Magdalena 2019.
Era el moment de donar la benvinguda als que seran els màxims representants del món fester en les properes festes fundacionals de la nostra Ciutat. Per això, en l’emblemàtic edifici de la Diputació Provincial i organitzat per la Gestora de Gaiates, les Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de totes les Gaiates, es reunien per primera vegada, així com les Dames de la Ciutat, Dames de la Ciutat Infantils i, cóm no, les Regines de les Festes per a la Magdalena 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos.
Un acte magistralment presentat per la Sequiola Estefania Climent, Reina en la Magdalena 2017, i que després d’unes paraules de benvinguda del President de la Gestora de Gaiates, Esteban Gual, va continuar amb l’accés a l’escenari preparat per l’ocasió, de les Regines de les Festes 2019, Natalia i Natalia.
Tot seguit era el torn de les Dames de la Ciutat, i en aquest cas, la nostra Gaiata va tindre una magnífica representació, amb Nagore Garcia Miravet, Madrina Infantil del Sequiol la passada Magdalena i que té el privilegi de formar part de la Cort d’Honor de la Reina Infantil de 2019.
A continuació, els representants de totes les gaiates van anar accedint per ordre numèric a l’escenari. Com no podia ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada per la seua Madrina Andrea Molés Mir, Madrina Infantil Natalia Queral Asencio, i President Infantil Marc Osorio Cazorla. Tots tres molt emocionats per tractar-se de la primera vegada que lluïen amb orgull el nom de Sequiol dins la ciutat de Castelló, després del seu nomenament feia només unes setmanes.
Després d’unes paraules de la vicepresidenta del Patronat, Verònica Ruiz, van ser les Regines de les Festes per a la Magdalena 2019 les que es van dirigir als assistents, agraint que les acompanyen en un any tan especial per a elles, i desitjant per a tots un exercici fester meravellós i inoblidable.
Per finalitzar, el primer crit de “Magdalena!” de les Reines 2019, rebia per resposta un “Festa Plena!” de tots els presents. La primera pàgina està escrita, en lletres d’or. El camí cap a la Magdalena 2019 s’ha iniciat, amb Andrea, Natalia i Marc dirigint el tren Sequioler. Ara només resta gaudir al màxim de cada instant.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*