Bateig de les Gaiates

La Magdalena s’acosta, ja està quasi tot preparat i com no, els nostres monuments rebent els últims retocs, retocs per a estar els més elegants possibles per al seu acte de presentació.
El diumenge 5 de març les nostres Madrines Beatriz i Teresa, els nostres presidents Marcos i Elisabeth, juntament amb la resta dels membres de les comissions, van fer aquella presentació per a tot el públic amb l’acte de bateig dels monuments gaiaters per a la Magdalena 2017.
En un ambient festiu preludi de la Magdalena cada vegada més propera, els membres de la A.C. Gaiata 15 Sequiol es van donar cita en el magatzem de gaiates per a imposar els lemes designats pels artistes als seus respectius monuments.
Lema gaiata gran : “Records d’infantesa” i Lema gaiata infantil “Llum de Bressol”
Acompanyats per l’olor de pólvora de la traca, els nostres càrrecs van procedir al bateig trencant sengles botelles de cava.
Després del reportatge fotogràfic, ens dirigírem a la nostra seu social per a degustar la magnífica àgape oferida per Beatriz, Teresa i Marcos per a festejar aquest moment tan especial.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*