BALL PERDUT 2024

 

El passat dissabte 18 de maig la plaça major de Castelló es va convertir un any més en una pista de ball, de les danses més tradicionals de la nostra cultura castellonenca, una ocasió perfecta per ajuntar tota la ciutat, grans i petits, i gaudir i aprendre de la nostra tradició. 

I és clar, Sequiol no va voler perdre l’oportunitat d’assistir, i després de setmanes d’assajos intensius, la comissió sequiolera finalment va poder demostrar tot el que s’ha après les últimes setmanes. 

Allí van estar, per supost, els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, van encapçalar aquestes danses, juntament amb la resta de comissions de sector. 

La música de l’anguila, la sorra, les seguidilles, el pas pla i molts més balls que s’han anat perdent en la nostra tradició, van omplir d’alegria els nens i els grans. 

El Ball Perdut, va ser un motiu de festa per gaudir en germanor de les nostres tradicions, i una festivitat que ja s’ha convertit en una cita ineludible al calendari cultural del mes de maig a Castelló. 

Els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, van gaudir la vesprada ballant amb la seva comissió sequiolera.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*