Acomiadada Representants 2017

La setanta-tresena edició de les Festes de la Magdalena havia estat tot un èxit, per a Castelló en general i per a la Gaiata 15 Sequiol en particular, donat que a més d’una setmana intensa i carregada d’actes recolzats per nombrosos veïns del barri de la Panderola, una Reina Sequiolera ens havia fet entrega del banderí que ens acreditava com a guanyadors absoluts del Primer Premi de Gaiates.
Un any molt especial on el nostre trenet ha estat conduït magistralment per la Madrina Beatriz Belenguer Mercé, la Madrina Infantil Teresa Doumere Fabregat, i el President Infantil Marcos Rodríguez Manteca. Amb un caràcter fortament marcat, han sabut guanyar-se el cor de tots els Sequiolers i han representat amb orgull i mestria a la nostra Associació.
Al igual que Estefania Climent Moreno, Regina de les Festes 2017, qui ha conquistat amb el seu permanent somriure i el seu saber estar, l’estima de tots els castelloners i castelloneres. La nostra Ciutat pot estar ben orgullosa de la seua Reina, qui ha portat el nom de Castelló per tot arreu, València, Alacant, Murcia, Madrid i fins i tot París!
Però calia donar pas a la següent edició de les festes, la del 2018. Era el moment dels agraïments i els acomiadaments, i amb eixe motiu tots els representants festers es reunien al Palau de la Festa, on la Junta de festes celebrava un xicotet però molt emotiu acte per tal de posar fi a la Magdalena 2017. Un acte magníficament presentat per la dolça Sequiolera Lourdes Moreno Climent i que va finalitzar amb els parlaments emocionats de les Regines 2017, Estefania i Berta.
Al mateix, acudien els màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2017, Beatriz, Teresa i Marcos, acompanyats per la Presidenta Elisabeth. Tot i que ara sí, comença el camí cap a la Magdalena 2018, ells seran per sempre Madrina, Madrina Infantil i President Infantil del Sequiol.
Un acomiadament per a Teresa i Marcos, i una punt i a part per a Beatriz, Dama de la Ciutat de la Reina Carla per a la Magdalena de 2018. Els Sequiolos només podem dir-te que estem molt orgullosos de tu i que et seguirem i aplaudirem allà on vages, gaudeix al màxim!!!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*