Acomiadada Corts 2019

Aplegava el moment de ficar el fermall d’or a l’edició de les Festes de la Magdalena del 2019, l’hora de tancar el llibre escrit ja per a la història. Ha estat un any intens, carregat d’actes i sobretot d’emocions desbordades, un èxit per a Castelló i també, cóm no, per a la Gaiata 15 Sequiol. Un exercici fester que culminava amb una nova setmana de festes recolzats per nombrosos veïns del barri de la Panderola, i on la nostra comissió resultava guanyadora del Primer Premi de Gaiates Infantils i del Segon Premi de Gaiates.

Un any molt especial on el nostre trenet ha estat conduït magistralment per la Madrina Andrea Molés Mir, la Madrina Infantil Natalia Queral Asencio, i el President Infantil Marc Osorio Cazorla. Tots tres han sabut guanyar-se el cor dels els Sequiolers i han representat amb orgull i mestria a la nostra Associació.

Al igual que Nagore Garcia Miravet, Dama de la Ciutat Infantil 2019, qui ha conquistat amb el seu etern i sincer somriure, i el seu saber estar, l’estima de tots els castelloners i castelloneres.

Però calia donar pas a la següent edició de les festes, la del 2020. Era el moment dels agraïments i els acomiadaments, i amb eixe motiu tots els representants festers es reunien al Palau de la Festa, on la Junta de festes celebrava un xicotet però molt emotiu acte per tal de posar fi a la Magdalena 2019. Un acte que va finalitzar amb els parlaments emocionats de les Regines 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos.

Al mateix, acudien els màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats per la Presidenta Elisabeth. Tot i que ara sí, comença el camí cap a la Magdalena 2020, ells seran per sempre Madrina, Madrina Infantil i President Infantil del Sequiol. Gràcies a tots tres!

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*