Presentació de la polsera magdalenera

Pocs dies després de l’inici de l’any 2020, i a poc més de tres mesos per a la celebració del setanta-cinqué aniversari de les Festes de la Magdalena, tothom espera amb il·lusió lluir a la seua monyica la polsera verda amb els símbols festers més estimats de Castelló.

I és que amb el pas dels anys, i ja en fa vuit des del seu naixement, la polsera magdalenera s’ha anat convertint en un element indispensable en la celebració de les nostres Festes Fundacionals.

En la sala d’exposicions del Palau, es reunia una àmplia representació del món de la Festa, encapçalada per l’Alcaldessa de la nostra Ciutat, Amparo Marco, la Presidenta del Patronat de festes, Pilar Escuder, les Reines de les Festes 2020, Carmen Molina i Gal·la Calvo, i moltíssims amics de Gaiates, Colles i Ens Vinculats.

En tot cas, la protagonista d’aquell acte va ser Gloria Silvestre Pérez, autora de la polsera magdalenera guanyadora, amb el lema “Castelló, de la muntanya a la mar”,  entre els 44 dissenys presentats a concurs aquest any. Va ser ella la primera en rebre-la, de mans de l’Alcaldessa.

Com no podie ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada pels seus càrrecs del 2020, Lourdes Moreno, Alejandra Sáez y Manel Rubio, acompanyats per la Presidenta de la comissió Elisabeth Breva. Com també la nostra Dama de la Ciutat 2020, Àgueda Ibars, acompanyant a la Reina Carmen.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*