Processó en honor de la Mare de Déu del Lledó

El primer diumenge de maig, dia gran de la nostra Patrona, després dels tradicionals actes litúrgics, tenia lloc la processó general pels voltants de la Basílica amb la participació de la Gaiata 15 Sequiol, representada per diversos membres de les comissions major i infantil, acompanyant a Marcos, Teresa i Beatriz, els nostres màxims representants en la Magdalena 2017.

Per un camí de fulles de taronger i caient del Cel pètals de rosa, la nostra Mareta eixia de la Basílica un any més per tal de saludar al seu Poble i estar al seu costat. Crits de Visca, masclets i carcasses, música, ball i moltíssim sentiment al voltant de la Lledonera.

Molts van ser els Sequiolers que van viure de primera mà aquest acte. Nino Turch ajudant en l’organització de la processó com a membre que ha estat de la Confraria de la Mare de Dèu així com barrero de la Verge al llarg de tans anys. Els que sí van tenir la sort de portar damunt els seus muscles a la Lledonera, van ser Jorge Martí, Agustín Mon, Javier Ibars, Enrique Carceller i Miguel Sáez. Una tasca força exigent en una vesprada a més molt calorosa, però un orgull i una grandíssima satisfacció per damunt de tot. Al seu costat, Fran Agramunt portava una de les piques de flors que acompanyen la nostra mareta.
Davant, i com a convidades del Perot Toni Viciano, anaven en processó les Sequioles Maria Sebastià i Elisabeth Breva, molt elegants de negre amb “teja” i mantilla.
I finalment, com a membre de la Junta de Govern de la Confraria, el vicepresident de la Gaiata 15 Sequiol, Vicente Javier Queral.
Gaiaters, sequiolers, sempre compromesos amb les nostres tradicions i cóm no, amb a nostra Patrona.

Visca per sempre la Mare de Déu del Lledó!

 

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*