Nomenament càrrecs 2017

En la vesprada nit del dissabte 30 de juliol, va tenir lloc en la residència estiuenca de la família Doumere Fabregat en plena marjaleria, l’acte d’inici d’un nou exercici festiu, el nomenament dels càrrecs 2017.

Un acte en el qual va debutar com a presentador i conductor d’aquest, Luis Rivas Galindo, i que va comptar amb la participació de dos joves però expertes sequioleres, Mar Sanahuja Marco i Maria Collados Marzà, que a manera de sainet valencià, amb diverses intervencions durant l’acte, van fer que el mateix tinguera aquell polsim de gràcia perquè fóra més amé.

Com és tradicional, una vegada realitzada la introducc, es va sol·licitar la presència en l’escenari de la presidenta Elisabeth Breva Almerich. Posteriorment es va passar a la desfilada en primer lloc dels càrrecs 2016, Ana Rodríguez Pérez, Balma Doumere Fabregat i Carlos López Porcar, per a donar pas als càrrecs 2017, Beatriz Belenguer Mercé, Teresa Doumere Fabregat i Marcos Rodríguez Manteca.

Una vegada completat l’escenari, es va donar pas al protocol habitual, començant amb la lectura de l’acta de nomenament a càrrec de l’assessora juridica, Maria Sebastiá Gómez. Tot seguit se’ls va fer lliurament a Bea, Teresa i Marcos, del pergamí acreditatiu del càrrec que exerciran en la Magdalena 2017, així com a la imposició d’insígnies de plata als càrrecs 2017.

Com a record i en agraïment a l’any en què han representat al Sequiol, Elisabeth va fer lliurament d’una reproducció de l’estendard en miniatura als càrrecs 2016, Ana, Balma i Carlos. Es va seguir amb l’ofrena floral a les Madrines 2016 i 2017, el lliurament d’un record als presidents infantils Carlos i Marcos i una ofrena floral també per als pares dels càrrecs 2016 i 2017. Arribat aquest moment va haver-hi pares que van repetir, ja que les Madrines Infantils Balma i Teresa són bessones.

Es va seguir amb la imposició d’insígnies de colors per als nous membres de les comissions infantils i majors i de plata per als integrants que porten 3 anys consecutius o 5 alterns en la comissió.

El colofó a l’acte protocol·lari ho va posar, com és tradicional, la presidenta de la comissió Elisabeth, dirigint-se als presents amb paraules de record als càrrecs 2016, d’enhorabona i benvinguda als càrrecs 2017 i a tots els presents, animant a seguir amb el treball exercit per a aconseguir que la nostra gaiata 15 Sequiol, continue sent la millor de Castelló.

La festa va durar fins ben entrada la matinada amb una àgape oferida per la comissió als assistents i amb ball amenitzat pel nostre DJ Kamon.

La Panderola torna a estar en marxa, anem cercant la Magdalena 2017, enhorabona a Bea, Teresa i Marcos i gràcies a Ana, Balma i Carlos.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol” – Cristina Agramunt

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol” – Nino Turch

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*