Visita de la reina i “Tom Bombadil”

El divendres de Magdalena s’iniciava en el sector sequioler amb despertà a càrrec de la secció de Dolçaina i Tabal de la 15.

Una mica més tard, degustació d’ous fregits amb el patrocini d’Ous Sales. Una degustació multitudinària en un ambient distés i alegre amenitzat per la nostra música més tradicional.

A continuació, el lliurament de premis als xiquets participants en el Concurs de dibuix “Pinta la teua Gaiata”. Difícil decisió per al jurat, quins artistes tenim en el sector!

Ja a la vesprada, van realitzar la seua visita oficial les Reines de les Festes i les seues Corts d’Honor, acompanyades per membres de la Junta de Festes i de la Corporació Municipal. Com és tradicional, van aprofitar la seua visita per a fer lliurament dels distintius “Fadrí d’Argent” i “Fadrí d’Or” als membres de la comissió i comissió infantil mereixedors de tal honor pel temps que porten participant activament en el món de les festes.

Per segon any consecutiu, la jornada del divendres la tancarien Tom Bombadil, de nou amb gran èxit d’assistència d’un públic totalment entregat a les músiques i lletres del carismàtic grup castelloner.

 

 

Visita de la reina

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Tom Bombadil

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*