Sopar d’agraïment dels càrrecs 2016

Quan la nostra setmana de festes s’acosta i la nostra comissió es troba ficada en ple treball, se succeeixen els actes preparats per a la celebració de les nostres festes de la Magdalena.

Un d’aquests actes que sense ser oficial, sí que és tradicional, és la reunió en forma de sopar, per a agrair a la comissió de mans dels nostres càrrecs.

Així, dissabte passat 16 de Gener en un Hotel cèntric de la nostra ciutat, la Gaiata Sequiol va rebre aquest agraïment de mans d’Ana Rodríguez Pérez, la nostra Madrina, Balma Doumere Fabregat, la Madrina Infantil i Carlos López Porcar, President Infantil.

Després del sopar, es va donar pas en primer lloc als parlaments d’agraïment, en primer lloc va ser Carlos, el President Infantil el que va prendre la paraula, després li va seguir la Madrina Infantil Balma i finalment la Madrina Ana. Elisabeth va tancar els parlaments per a agrair i donar ànims de cara a unes festes que ja estan cridant a la porta.

Després va arribar el moment de l’intercanvi de detalls, oferits pels nostres càrrecs a cadascuna de les famílies, per al que van rebre l’ajuda dels germans dels nostres càrrecs; no podien faltar els detalls que la comissió va oferir a Ana, Balma i Carlos.

La festa va finalitzar amb el ball i la festa, una festa que es va allargar fins a les tres de la matinada. D’aquesta forma, carreguem piles de cara a la recta final, una recta que té com a meta la nostra setmana gran.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*