Presentació Gaiata 9 “L’Espartera”

Aplegà l’última presentació realitzada en el any natural 2015, es tracta de l’acte de presentació de l’A.C. Gaiata 9 “L´Espartera”, on Rosana Nebot Moreno i Leire Ferrando Parreño, foren proclamades amb la banda que les acreditará com a madrinas d’aquest emblemàtic sector per a les festes de l’any 2016. Un acte amb pincellades sequioleres, ja que el fil conductor de la mateixa, va ser el somni d’una xiqueta de Castelló que es va fer realitat, el somni d’arribar a lluïr la banda verda de Reina Infantil, la xiqueta, la nostra entranyable Laura Turch Benedito, que arribà a aquest títol a la Magdalena 2013 després d’haver sigut madrina del Sequiol a l’any 2012 i pertànyer a la nostra comissió des de molt menuda.

Després les visites protocolaries a la llotja per part de la comissió gaiatera que obrirá el cicle de les últimes presentacions al Palau, a l’any 2016 i eixe privilegi li correspon a l’A.C. Gaiata 4 “L´Armelar”. Vam rebre la visita de Andrea Pradas Barreda i de Mireia Garcia Falomir, madrina i madrina infantil respectivament, en una nit on els nostres càrrecs van estar absents per asistir a l’acte de presentació de la Falla Barri València de Borriana.

 

Visita a la llotja de les Reines de les festes

Per ser l’últim acto de presentació de l’any i davant la proximitat de les festes nadalenques, rebèrem també a la llotja la visita de les Reines de les festes 2016 Carolina y Lola, acompanyades pel vice alcalde Enric Nomdedéu, la concejala delegada de festes Carmen Oliver y el president de la Junta de Fiestas, Juan Vicente Bellido.

A la llotja fòren rebuts per la presidenta de la comissió, Elisabeth Breva i diverses dames, ja que com hem comentat, els nostres càrrecs 2016, se trobaven a la població veina de Borriana convidats per la Falla Barri València.

De totes formes, rebèrem la felicitació nadalenca de Carolina i Lola compartint el dessig d’unes Felices Festes Nadalenques i, sobre tot, unes inolvidables festes Magdaleneras 2016.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*