Presentació Gaiata 8 “Portal de l’Om”

I va arribar l’últim acte de presentació de l’exercici festiu de l’any 2016. Ambientat en la pel·lícula Pirates del Caribe, Ana Goterris Estrada, Natalia Collazos Rovira i Pau Olaría Doñate, ens van convidar a pujar al costat de la seua comissió en un vaixell corsari per a navegar pels mars de la nostra festa, una festa que està ja ací.

No va haver-hi visita a la llotja per part de cap comissió de gaiata, però sí que rebérem la visita de Carolina Tarrega Beltrán i Lola Marco Alors, les nostres Reines 2016, a les qui acompanyaven les Dames de la Ciutat, els edils Antonio Lorenzo, Sara Usó i Enric Nomdedéu, a més del President de la junta de festes, Juan Vicente Bellido.

Al llarg de quasi mig any, hem estat acudint els dissabtes a la nit al recinte del Palau de la festa, excepte en l’acte de presentació de la gaiata 3 que es va celebrar en dijous pel pont del 9 d’octubre. Un exercici festiu gaiater que ha finalitzat, que ja és part de la història, 19 actes de presentació per a tots els gustos i maneres que deixaran pas als actes d’homenatges a les comissions de sector i a les galanies a les reines, prèvies a la nostra setmana gran.

Nosaltres solament hem de dir que ens tornarem a veure en finalitzar l’estiu, amb els actes de presentació per a la Magdalena 2017, però aquella serà una altra història.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*