Presentació Gaiata 15 “Sequiol”

Va arribar el gran moment, va arribar la nit del 24 d’octubre de 2015 i a les 22,30 hores feien la seua aparició en l’esplanada del Palau, els cotxes d’època que traslladaven a dames, acompanyants, els càrrecs 2015, Estefanía, Maria i Xavi i als càrrecs 2016, Ana, Balma i Carlos, juntament amb la presidenta Elisabeth per a rematar la comitiva formada per la comissió infantil i amics d’altres localitats que se sumaven al nostre acte de presentació. Obria la comitiva la nostra secció de dolçaina i tabal, que va amenitzar l’entrada al recinte de tots els assistents.

Al voltant de les 23,00 hores, començava l’acte en si, amb una poesia que parlava de la dolçaina i servia de pròleg al primer tall que va interpretar el grup Tramontana Fusió, grup encarregat d’amenitzar l’acte amb les seues melodies que combinaven cançons de jazz, pop, swing, o com la popular “L’estaca” de Lluis Llach amb la dolçaina.

Després, desfilada fins a l’escenari primer dels estendards, col·laboradors i Presidents Carlos i Elisabeth, i després la desfilada pel passadís fins a l’escenari de les comissions infantils i majors. I sobre el mateix, primer Carlos com a President Infantil i després Elisabeth com a Presidenta, van anar col·locant les bandes a totes i cadascuna de les dames, al mateix temps que se’ls va fer lliurament d’un ram de flors per part dels acompanyants. Aquest va ser el pas previ per a rebre als càrrecs 2015, que d’aquesta forma serien els testimonis excepcionals del relleu festiu de la nostra gaiata, perquè després d’ells, i per a completar l’escenari, arribarien fins al mateix Ana, Balma i Carlos amb el so tradicional de la dolçaina i tabal, en aquesta ocasió interpretats pel grup Xaloc, grup al qual pertany la nostra Madrina Ana.

Es va seguir amb la imposició de bandes a les Madrines, al mateix temps que el grup Tramontana interpretava l’himne de la gaiata.

Posteriorment, van prendre el protagonisme les ofrenes de diferents entitats i associacions amigues que es van sumar a la nit del Sequiol.

Per a finalitzar la desfilada, abans de la baixada dels càrrecs 2016, vam ser testimonis de la interpretació magistral a càrrec del grup Tramontana Fusió, de la peça musical “A mi manera” que va arrancar l’aplaudiment de tots els assistents.

Una vegada finalitzat l’acte, va arribar el moment de les felicitacions i fotografies i, per descomptat, del ball.

Un acte preparat amb cura per a ser un aparador de la nostra gaiata, de la nostra comissió.

 

Llegada al Palau y preparación

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Presentación

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Baile

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*