Preparació de la nostra presentació

En les acaballes de l’estiu, es va reunir la comissió organitzadora de l’acte de presentació, un acte que el Sequiol cuida amb cura, per ser un espill on mirar-nos i on ens calibren la resta de la ciutat.

Un acte que es cuida amb cura, que es prepara perquè siga del gust de tots, on es pretén crear un guió que unisca l’espectacle i la part protocol·lària que tot acte de presentació comporta.

Preparació d’escenari, contactes per a veure qui i com realitzar la idea que naix de l’opinió de tots.

Un tema principal volíem exaltar, la música tradicional de dolçaina i tabal, fusionant amb melodies actuals, i ací és on va començar tot.

Arribada la setmana i una vegada preparat el decorat, es va procedir al muntatge, al mateix temps a realitzar els assajos pertinents i al muntatge de taules, on es trobaven uns detalls amb una dolçaina, un tabal i una manta morellana, realitzats pels interns del centre penitenciari de Castelló.

Tot preparat, escenari, taules, detalls, maquetes de les gaiates guanyadores dels diferents concursos de maquetes, i la maqueta de la gaiata 2015, guanyadora del primer premi i que serà la Gaiata de la Ciutat 2016. Tot açò perquè el Palau siga testimoni, el dissabte dia 24 d’Octubre, de l’acte de presentació d’Ana Rodríguez Pérez, Balma Doumere Fabregat i Carlos López Porcar com a Madrines i President Infantil, juntament amb la resta de Dames i Comissions de l’A. C. Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2016, tot llest per la pujada del teló.

Assaig

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Preparació taules

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Muntatge escenari

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*