Nova seu social del Sequiol

Amb el tancament de la Magdalena 2.016 es tancava també un període de la història del Sequiol, desenrotllat en la seua seu d’Herrero 64. Motius d’espai i, sobretot, econòmics, obligaven als Sequiolos a canviar de casa. I la vam trobar prop, davant, en Herrero 63.

Així, a mitjan març, vam començar amb l’adequació de la nostra nova seu social i, en paral·lel, la mudança. Molts, moltíssims records de la història del Sequiol es guardaven en caixes i es preparaven per a un curt però intens viatge fins a la seua nova casa.

El repte dels Sequiolos era important però l’equip multidisciplinari de la nostra comissió pot amb tot: pintura, obra, il·luminació, electricitat, llanterneria… Totes i cada una de les tasques havien sigut dissenyades amb cura i s’anava executant amb perícia: el nou CAU del Sequiol anava prenent forma. Ni tan sols les vicissituds patides amb els subministraments, van retardar els treball -noblesa obliga agrair expressament a la propietat la seua col·laboració-. Així, prenia forma el nou magatzem amb molts metres d’estanteries que facilitaran l’organització; les noves oficines, amb major amplitud i comoditat; la zona de bar on començava a “nàixer” una espectacular barra; la nova imatge dels lavabos o l’espectacular sala multifuncions que oferia moltíssimes possibilitats a futur.

El temps anava passant i amb ell, augmentava la il·lusió dels Sequiolos per veure la seua nova casa. I els problemes anaven mutant, d’on posar els endolls a com col·locar tots els detalls embalat. La gran pregunta que tots els comissionats es feien des de l’inici del trasllat s’acostava a la seua resolució: on penjar tots els estendards dels premis?, perquè una cosa SI estava clara, calia posar-los. I tots. I de nou l’equip creatiu del Sequiol, va idear una excel·lent solució que inclús aportava espai per a futurs guardons.

I com la facilitat del local ho permetia al disposar d’un espectacular finestral, es va construir un espai escènic on Sequiol poder tindre una exposició permanent, oberta a tots els amics i veïns, les vint-i-quatre hores al dia, set dies per setmana. Serà la finestra informativa que complementarà la nostra presència en les xarxes socials.

A finals de maig, la nova casa estava llesta per a ser presentada en societat. És cert que mai s’acaba, ja que una seu social és viva i va evolucionant amb el temps doncs ha de ser operativa, acollidora i, sobretot, funcional per a atorgar a la comissió un lloc on poder desenrotllar les seues tasques però, mes important, poder sentir-te com eixa gran família que som els SEQUIOLOS.

Des d’estes esbosses agrair a TOTS els que , d’una manera o una altra, han fet possible que hui, Sequiol, dispose de la seua nova seu social en Herrero 63. El seu CAU, el de TOTS.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*