Nit de Reis

Els actes programats per la nostra gaiata 15 per a festejar el Nadal, aplegaven a la seua fi amb la nit màgica de Reis. La nit de la il·lusió, la nit de regals, la nit més esperada pels xicotets de la casa, bé, dels xicotets i no tan xicotetes, ja que en el fons, tots guardem a dintre el nen o nena que vam ser una vegada.

Per això, esperem aquesta nit per a veure els nostres somnis fets realitat.

Enrere deixem un any i, en el balanç del mateix, sempre queda un resultat positiu, per això aquella nit màgica, especial, plena d’il·lusió, sempre rebem el regal esperat.

Como cada any, puntuals a la seua cita, SSMM els Reis d’Orient, van fer la seua entrada al nostre Cau per a portar els regals als presents.

Primer, Melcior, Gaspar i Baltasar van rendir homenatge al Betlem que presidia eixos dies l’entrada del local, després en l’interior i precedits d’una pluja de caramels, llançats pels patges, van fer realitat els somnis de tots amb el repartiment de regals, un avanç ben segur dels que els esperava aquella nit ja en casa de cadascun.

Amb la sorpresa i la incredulitat d’uns, i la justificació perquè els Reis no li ho tingueren en compte, d’alguna travessura d’altres, van anar entregant els regals que portaven al seu equipatge.

Un any més, els Reis van fer les delícies de tots en una festa repleta de màgia i d’il·lusió. Fins al pròxim any SSMM, ací els esperarem!

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*