Homentage Comissions de Sector

Una vegada finalitzat el cicle de presentacions de les diferents comissions de sector, el Palau va acollir un dels 4 actes previs a la nostra setmana de festes.

El primer d’ells va ser l’homenatge que la ciutat tributa a les comissions de sector, el dissabte dia 13 de febrer a la nit, un acte que va voler exaltar el treball que realitzen dia a dia totes les comissions de sector, com la nostra, escenificada amb la presència de dames i acompanyants de cada gaiata.

Primer va ser la desfilada de les Madrines, on va participar la nostra Madrina Ana, seguits per les Dames de la Ciutat i la Reina 2016, Carolina.

Entre escenes de les diferents festes que Castelló realitza al llarg de l’any, van accedir a l’escenari les diferents comissions de sector entre les quals es trobava, per descomptat, la nostra.

L’acte va comptar a més amb la col·laboració de dos sequiolos que van posar la veu a l’esdeveniment, Nuria Miravet i Javier Roig.

Les paraules de Carolina, Reina de les festes, van donar pas al moment més emocionant, l’homenatge que es va voler rendir als membres masculins de cada gaiata, desfilant tots i confeccionant una pica de flors.

El tradicional ball, va posar el punt final a la vetllada.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*