Cloenda d’activitats

L’exercici festiu 2016, va arribar, com qualsevol curs escolar, a la seua fi en el sector del Sequiol i com a colofó es va celebrar l’acte de cloenda d’activitats d’aquest curs.

L’acte va tenir lloc la vesprada del primer divendres de juliol, concretament el dia1, i va ser a les instal·lacions del nou cau, un homenatge d’agraïment a totes les activitats que es desenvolupen durant el curs festiu i que fan també festa i possible el creixement constant de l’associació cultural, com a col·lectiu implicat en tots els àmbits de la vida castellonenca.

Una vegada a l’escenari, els càrrecs infantils 2016, Balma i Carlos, acompanyats per la presidenta Elisabeth per al lliurament dels detalls confeccionats una vegada més pel personal del centre penitenciari de Castelló, es va anar cridant als integrants de les diferents seccions o activitats, començant per la més recent, la de les Veus Sequioleres, que es crea per tal d’oferir una serenata en la nit de la rosa sequiolera i que estava composta per la majoria dels homes que conformen l’equip de construcció de la gaiata.

Seguidament, es va anar cridant als components de la secció de pesca, recordant que en breus dates, començarà un nou curs d’iniciació a la pesca per als més xicotets.

Després va ser el torn de la secció de futbol sala la que va rebre el detall i el reconeixement per una nova campanya esportiva.

L’acte va seguir amb el reconeixement al teatre valencià, amb tota la nova pedrera, tota una institució en la gaiata amb moltes obres representades i altres tanta més que es realitzaran amb el suport de tots, perquè una nit de la setmana de festes, tornem a gaudir dels seus sainets.

Després del teatre va arribar el torn de la dolçaina, tabal i bombo, una altra gran institució sequiolera i que no pot faltar en cap desfilada o festeig i que van interpretar com és tradicional una peça musical com a colofó de l’acte protocol·lari.

Acte que va finalitzar amb unes breus paraules de la nostra presidenta Elisabeth que va animar a seguir participant de les diferents activitats.

La vetlada va concloure amb un vi d’honor amb el qual l’A.C. Gaiata 15 Sequiol dóna per clausurada la Magdalena 2016 i inicia els preparatius per a afrontar el camí cap a la pròxima Magdalena 2017.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*