XVIII EDICIÓ DEL CONCURS ESCOLAR DE MAQUETES DE GAIATA “CIUTAT DE CASTELLÓ” – PREMI LORENZO RAMÍREZ, QUE ORGANITZA L’A. C. GAIATA 15 SEQUIOL.

Fase de recollida de treballs.


               Sequiol compleix la majoria d’edat amb el seu concurs escolar de maquetes en aquesta edició, la divuitena; una edició expressa, perquè quedava vista per a jutjar-la escassos quinze dies després d’haver pogut tancar l’edició anterior; coses de la pandèmia.


               Així, la primera setmana del mes d’abril de 2021, es posava en marxa tota la infraestructura necessària per a poder recollir tots els treballs presentats a concurs en tots els centres d’educació de la ciutat, que havien manifestat la seva intenció de participar. Totes les obres, així com les reproduccions dels guanyadors dels anys anteriors, es van congregar en el saló d’exposicions del Museu d’Etnologia de Castelló. Prop de dues-centes obres -menys que en edicions anteriors però un gran èxit de participació, atenent la urgència de la convocatòria i l’especial situació que estem patint que ha impedit a molts alumnes poder-se reunir en els seus centres per a fer els treballs- anaven ocupant les diferents zones d’exposició; passant les guanyadores de fase a presidir la taula que, el jurat qualificador seleccionat per a aquest tema, haurà de valorar per a triar les finalistes i la guanyadora absoluta del concurs.
Tot va quedar llest per a la deliberació, el dimarts 5 d’abril. Alea iacta est (La sort està tirada).

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*