XVII Exposició Maquetes Gaiates


Una vegada elegides les maquetes guanyadores per part del jurat expert, era l’hora d’inaugurar l’exposició de totes les gaiates presentades al concurs per part dels col•legis i instituts de la nostra ciutat.
Així, al museu etnològic de Castelló, es procedia a l’apertura de l’exposició a tots els castellonencs. Foren els nostres càrrecs per a la Magdalena de 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, els encarregats de dur a terme la inauguració, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i una nombrosa representació de la nostra Comissió Sequiolera.
Però el protagonista del matí va ser, sense cap dubte, el guanyador de la XVII Edició del Concurs de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló”, el xiquet Ferran Leon Haro, alumne del CEIP Isidoro Andrés, amb la seua obra titulada “El pilar de la Ciutat”.
La Tinent Alcalde del Districte Sud, Mª Carmen Ribera, i el Regidor d’Educació, Francesc Mezquita, entre altres membres de la Corporació Municipal, així com el President d’Honor de la Gaiata 15 Sequiol, representants dels patrocinadors del concurs, amics d’altres Gaiates i Ens Vinculats, moltíssima gent va voler apropar-se fins al Museu per a observar de prop l’obra dels artistes gaiaters més joves de la nostra ciutat.
Des d’aquell moment i fins a l’últim dia de les Festes de la Magdalena, l’exposició romandria oberta per al gaudi de xiquets i adults. Un any més, la Gaiata 15 Sequiol feia realitat el seu desig de potenciar el coneixement i la difusió del símbol diferenciador de les nostres Festes, la Gaiata.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*