XV Exposició Maquetes Gaiates

Una vegada elegides les maquetes guanyadores per part del jurat expert, era l’hora d’inaugurar l’exposició de totes les gaiates presentades al concurs per part dels col•legis i instituts de la nostra ciutat.
Així, al museu etnològic de Castelló, es procedia a l’apertura de l’exposició a tots els castellonencs. I les persones encarregades d’aquesta inauguració foren, ni més ni menys, que les Regines de les festes Carla i Lucia, i els nostres càrrecs per a la Magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth i una nombrosa representació de la nostra Comissió Sequiolera.
Però el protagonista del matí va ser, sense cap dubte, el guanyador de la XV Edició del Concurs de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló”, el xiquet David Fernández Roca, alumne del CEIP Politècnic, que va mostrar el seu desig d’afegir-se a l’equip del ‘matadero’ en la construcció dels pròxims monuments sequiolers.
La Regidora de Festes i el Regidor de Cultura entre altres membres de la Corporació Municipal, el President de la Junta de Festes, el President d’Honor de la Gaiata 15 Sequiol, el President del Centre Aragonés, la Cap de RRHH de Carrefour Castelló i el Gerent de la Fundació Caixa Castelló, patrocinadors del concurs, amics d’altres Gaiates i Ens Vinculats, moltíssima gent va voler apropar-se fins al Museu per a observar de prop l’obra dels artistes gaiaters més joves de la nostra ciutat.
I per tal d’amenitzar l’acte, un any més vam contar amb la presència i la música de la Secció de Dolçaina i Tabal del Sequiol.
Des d’aquell moment i fins a l’últim dia de les Festes de la Magdalena, l’exposició romandria oberta per al gaudi de xiquets i adults. Un any més, la Gaiata 15 Sequiol feia realitat el seu desig de potenciar el coneixement i la difusió del símbol diferenciador de les nostres Festes, la Gaiata.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*