VISITA REIS MAGS CAU

Puntuals a la cita amb la nostra ciutat, arribaven SSMM els Reis d’Orient, i ho feien com sempre per mar, en un vaixell que els recollia i els portava cap al Port del Grau. Allí els esperaven milers de nenes i nens, encapçalats per la Reina Infantil de les Festes, Alejandra, i la seva Cort d’Honor, acompanyades de l’Alcaldessa de Castelló, entre d’altres autoritats.

Aquelles caretes de felicitat en veure els Reis d’Orient i tota la màgia que els envolta, es traslladava poc després al centre de la ciutat. Allí se celebrava la cavalcada en honor a SSMM els Reis Mags.

Finalitzada la Cavalcada, i després d’escoltar els importants missatges que els Reis havien de donar a tots els nens i nenes de Castelló al Palau de la Festa, els sequiols ens vam traslladar al nostre Cau.

Allí vam sopar tots com en família, i poc després d’acabar, acompanyats d’una mica de música d’ambient nadalenc, SSMM els Reis Mags d’Orient no van faltar a la cita amb el Sequiol. Melcior, Gaspar i Baltasar accedien a l’interior del Cau precedits d’una pluja de caramels, llançats pels patges.

Ja asseguts als seus trons reials, amb la sorpresa i la incredulitat d’uns, la innocència dels més petits, i el somriure de tots, van anar lliurant els regals que portaven a l’equipatge.

La nit màgica de Reis, la nit de la il·lusió, la nit dels regals, la nit més esperada pels petits de la casa. Un any més, els Reis van fer les delícies de tothom en una festa plena de màgia i d’il·lusió.

Fins al proper any SSMM, aquí els esperarem!

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*