La visita dels Reis Mags d’Orient

Puntuals a la seua cita amb la nostra ciutat, a les quatre de la vesprada aplegaven SSMM els Reis d’Orient, i ho feien com sempre per mar, en un vaixell que els recollia a les Illes Columbretes i feia cap al Port grauer. Allí els esperaven milers de xiquetes i xiquets, encapçalats per la Reina Infantil de les Festes i la seua Cort d’Honor, així com la Reina del Grau i l’Alcaldessa de Castelló entre altres autoritats.

Aquelles caretes de felicitat en veure als Reis d’Orient i tota la màgia que els envolta, es traslladava poc després al centre de la ciutat. Allí se celebrava la cavalcada en honor a SSMM els Reis Mags, i a la tribuna d’autoritats, al costat de les reines Carmen i Gal·la i les seues dames de la ciutat, entre elles la sequiola Àgueda, seien les madrines i els presidents, grans i xicotetes, de totes les gaiates de la ciutat. No podien faltar a la cita els nostres màxims representants per a la Magdalena de 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats per la Presidenta Elisabeth.

Finalitzada la Cavalcada, i després d’escoltar els importants missatges que els Reis havien de donar a tots els xiquets i les xiquetes de Castelló a la Plaça Major, els sequiolos ens vam traslladar al nostre Cau i SSMM els Reis Mags d’Orient no van faltar a la seua cita amb el Sequiol. Melcior, Gaspar i Baltasar accedien a l’interior del Cau precedits d’una pluja de caramels, llançats pels patges.

Ja asseguts als seus trons reials, amb la sorpresa i la incredulitat d’uns, la innocència dels més xicotets, i el somriure de tots, van anar entregant els regals que portaven al seu equipatge.

La nit màgica de Reis, la nit de la il·lusió, la nit dels regals, la nit més esperada pels xicotets de la casa. Un any més, els Reis van fer les delícies de tots en una festa repleta de màgia i d’il·lusió. Fins al pròxim any SSMM,  ací els esperarem!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*