REINES I CORTS D’HONOR VISITEN LES GAIATES

Amb l’emoció del foc redemptor consumint les últimes Falles 2019, les Reines de les Festes de Castelló i les seues respectives Corts d’Honor, visitaven les nostres Gaiates a escasses 48 hores de l’inici de les nostres festes fundacionals.
Els Sequiolos, encapçalats pels nostres màxims representants Andrea, Natalia i Marc, van rebre en el seu box del magatzem municipal, a les Natalia acompanyades de les Dames de la Ciutat –una molt il•lusionada Nagore en visitar la que és la seua Gaiata-. I amb elles un seguici inusual de regidors – potser influenciada de la cita electoral que s’aveïna? – encapçalada per l’Alcaldessa de la Ciutat que, per un dia, va voler estar al costat de les diferents comissions de sector.
Per uns instants, la voràgine de tasques pendents va quedar suspesa per a poder complimentar a les nostres Reines com mereixen. El nostre mestre de cerimònies particular, Víctor, va explicar el treball que els Sequiolos havíem realitzat en els nostres dos monuments.
Natalia Palacio, Natalia Collazos, les nostres Reines, secundades per l’Alcaldessa de la Ciutat, es van fer una simpàtica foto amb les nostres Madrines, Andrea Molés i Natalia Queral; i el President Infantil, Marc Osorio; tots ells, pinzell en mà, ajudant a decorar peces de nostres gaiates.
Il•lusionats comentaris de tots els visitants respecte a totes dues Gaiates que ens fan presagiar uns espectaculars resultats, per a la Magdalena 2019. Que així siga.

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*