Verge del Pilar

El dia de la Hispanitat és també la festa gran de la Guàrdia Civil i com no, dia de celebració de l’onomàstica de totes les dones que porten Pilar al seu nom.
Festa celebrada a tota Espanya, però sobretot a la Comunitat Aragonesa, d’on la Verge del Pilar és la seua patrona. Una comunitat amb nombrosa presència en la nostra ciutat i fortes arrels amb aquesta. Per això, i com cada any, convidats pel Centre Aragonés de Castelló, els nostres càrrecs de la Magdalena 2019, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats pel vicepresident Jorge Martí, van acudir a l’Església de la Santíssima Trinitat per tal de participar en l’ofrena i posterior missa en honor a la Verge del Pilar.
Abillats amb els vestits de llauradors, les xiques amb mantellina tal com requeria l’ocasió, van formar part d’una nombrosa comitiva gaiatera que va acompanyar als amics aragonesos des de la seua seu fins a l’esmentada església.
Un any més, no vam voler perdre’ns l’oportunitat de tornar a compartir amb tants veïns de la nostra ciutat que guarden les seues arrels en la comunitat d’Aragó, i junts celebrar el dia gran de la seua patrona, la Pilarica.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*