TICO QUERAL, SEQUIOLO PER SEMPRE


Cuando un amigo se va
queda un espacio vacío,
que no lo puede llenar
la llegada de otro amigo.


                    La lletra d’Alberto Cortez defineix, bé a les clares, el sentiment que els Sequiol@s tenim després de la marxa del nostre gran amic i company Vicente Queral. Tico, com tots et coneixíem.

                    Lligat a Sequiol des dels mateixos inicis d’aquesta associació, sempre disposat a col·laborar, primer com a pare d’infantils i, més endavant, directament implicat en la mateixa organització de l’associació. Amic de tots, amb total predisposició per a qualsevol tasca; és impossible trobar a cap Sequiol@ que no hagi compartit algun moment divertit amb ell, amb el seu clàssic botellí o els seus impressionants dots per a les cartes, feien de Tico una de les persones més estimades i entranyables de tota la família Sequiolera.

                    Però no sols ell es va sentir Sequiolo, va saber inculcar aquest sentiment a la seva dona Angelita -amb la qual segur estaràs compartint, de nou, meravellosos moments en l’infinit de les estrelles- i als seus fills que, tots dos, van tenir l’honor de presidir l’associació. I els teus néts, amb els quals vas gaudir veient-los pujar esglaons, dins de la comissió infantil. No vam tenir sort i algun últim esglaó es va truncar però encara en els disgustos de la vida, sàvies trobar un moment d’ànim i felicitat per a compartir amb quants t’envoltaven.

                    La maleïda pandèmia i les seves restriccions no ens ha permès poder-te acomiadar com et mereixes; serveixin aquestes línies com a humil homenatge a la teva gran persona. Tots tenim un espai buit, com diu el cantautor, que no podem omplir.

                    El gran Sèneca deia: “Aquell que tu creus que ha mort, no ha fet més que avançar-se en el camí”. Segur que quan ens tornem a veure, en l’infinit de la força, la Gaiata Sequiol Celestial ja estarà en marxa, amb la cerveceta ben fresqueta i una baralla preparada.

                    Ningú mor definitivament mentre el seu record romangui en la memòria d’algú, per això, amic Tico, tu seràs Sequiolo per sempre, etern.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*