TASKEO SEQUIOLER OCTUBRE

Ressorgint un nou repte per a la família sequiolera, després de tant de temps de pandèmia, el dissabte passat al migdia, ens vam reunir tots al cau de la Gaiata per donar-li una segona oportunitat a aquestes informals reunions, però molt divertides, que fa que aquesta família s’uneix molt més.
Així doncs, decidim gaudir d’una de les nostres tradicions gastronòmiques més reconegudes internacionalment: la tapa.
Membres de la comissió major i l’equip d’esdeveniments, es van prestar a preparar-nos tapes molt bones com les croquetes, els seitons fregits o les mini hamburgueses, i més, per poder passar una bona estona divertida junts, on el bon menjar i el nostre famós i preciat futbolí, van ser els protagonistes.
Així, queda establert “el dissabte de cada mes”, com la data de convocatòria perquè tots aquells comissionats i comissionades que així ho desitgin, amb prèvia reserva anticipada dels seus corresponents tiquets, es reuneixin al nostre Cau i puguen degustar unes estupendes tapes elaborades per la secció d’esdeveniments de la nostra associació. Una activitat que, Sequiol, ha volgut obrir, també, a socis i amics de la nostra Gaiata.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*