Taller de Primers Auxilis -Divendres al Cau-

25.10.2019

En un nou capítol dels divendres al Cau, va ser un privilegi comptar amb els Tècnics d’Assistència Sanitària Nacho García i Pascual Gil, de l’empresa ‘Ambulancias CSA’, que ens van delectar amb una masterclass de primers auxilis. Des de com assistir a la víctima d’un accident que està inconscient, fins a saber actuar davant un ofegament, passant per la reanimació cardiovascular o la manera de taponar una ferida.

Després de les explicacions teòriques, vam dedicar molt de temps a fer pràctiques amb ninos de goma. I per finalitzar, vam tindre la sort de poder accedir a l’interior d’una ambulància d’atenció primària. Tota una sèrie d’aparells, mecanismes o medecines, per tal de dur als malalts al centre hospitalari més proper amb les mesures més bàsiques per tal de preservar el més estimat que tenim, la nostra vida.

Un taller que va desmuntar molts estereotips i ens va donar tranquil·litat per afrontar certes situacions inesperades relacionades amb la salut.

El divendres que ve, ens espera un taller de treballs manuals de Halloween, per a xiquets i no tant xiquets. Vos esperem a tots en el nostre Cau.

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*