Taller de Manualitats de -Divendres al Cau-

Tot i que no és una costum gens nostra, la vistositat de la festa americana de Halloween és un gran reclam per als més menuts. Per això unes hores abans de la nit de Tots Sants, vam convocar a les xiquetes i xiquets de la nostra comissió infantil  a disfressar-se i gaudir tots junts d’una vesprada de manualitats al voltant d’aquesta sinistra temàtica.

Bruixes, vampirs, monstres i personatges de ficció de pel·lícules de terror, irromperen al nostre Cau i compartiren una divertida classe de treballs manuals baix les indicacions expertes de la sequiola Anna Turch i la seua ajudant Laura. Pintures, cartolines, llapisseres de colors, pegament i tisores en una llarga taula habilitada per a que els més xicotets crearen les seues obres d’art amb tota la imaginació i la creativitat pròpies de la seua edat.

Un taller molt divertit, que va acabar amb un bon berenar per als peques.

El divendres següent no hi hauria taller, donat que estaríem al Palau amb els últims preparatius de la nostra presentació. Després d’aquesta, reprendríem els ‘divendres al Cau’ amb un taller de Finances per a Mortals. Vos esperem a tots en el nostre Cau.

Fotos cortesía Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*