CAVALCADA I VISITA REIS MAGS

La màgica nit del 5 de gener, l’esperada Cavalcada de Reis va il·luminar els carrers de Castelló amb la seva resplendor festiva. En un desplegament de color i alegria, Melchor, Gaspar i Baltasar van desfilar majestuosament sobre carrosses decorades, saludant la multitud que s’ajuntava al llarg del recorregut. I no només ells, sinó que un any més, la Federació Gestora de Gaiates, va comptar amb una carrossa per poder participar a la desfilada i animar tot el públic amb un ball on van participar moltes de les nostres sequioles de la comissió. Xiquets i xiquetes i adults, emocionats, alçaven les mans per rebre caramels llançats, mentre la música festiva ressonava a l’aire. La cavalcada va ser un espectacle inoblidable, marcat per la il·lusió i anticipació de l’arribada dels Reis Mags. I allí van estar els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la Presidenta, Elisabeth, asseguts a la tribuna de les Festes, al costat de les Reines i la seva Cort d’Honor, per poder veure tot el desfile i poder recollir caramels també. En acabar aquest, els nostres màxims representants es van dirigir cap a la Plaça Major per poder gaudir d´un espectacle amb focs artificials, on seguidament van aparèixer els Reis Mags dirigint a tota la ciutat unes paraules.

 

Per continuar amb aquesta festa, vam traslladar la celebració al cau particular del sequiol, on allà esperàvem també, després d’un sopar, els Reis Mags, que ens venien particularment a donar-nos uns regals molt especials. En un ambient ple de màgia i afecte, els Reis Mags van compartir paraules de saviesa i bons desitjos amb els presents. La distribució de regals es va dur a terme amb una solemnitat festiva, creant moments entranyables que quedaran gravats a la memòria dels qui van tenir el privilegi de rebre la visita real. En particular a la memòria dels nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, que han viscut un Nadal més màgic que mai.

La jornada va culminar amb somriures i gratitud, deixant a l’aire la sensació d’haver viscut una experiència única. La visita dels Reis Mags al local particular no només va complir amb la tradició, sinó que també va deixar a cada cor la màgia de la generositat i la il·lusió que caracteritzen aquesta celebració tan especial.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*