SOPAR PASCUERA GESTORA

Un dels actes més entranyables quan s’acosta el Nadal, és el tradicional Sopar de la Pascuera, organitzat per la Gestora de Gaiates. La Reina de les Festes, la nostra estimada Lourdes Climent Moreno, acompanyada de les seves Dames de la Ciutat, entre elles la nostra sequoila Adriana Llopis, i les Madrines i Presidents dels diferents sectors gaiaters, es reunien al voltant d’un bon sopar per desitjar-se bones festes.

I com no podia ser altrament, la representació Sequiolera va estar encapçalada per la nostra Madrina, María Voltes, acompanyada per la nostra Presidenta, Elisabeth Breva.

La vetllada va transcórrer entre rialles i anècdotes, i un cop finalitzat el sopar, el President de la Gestora, José Antonio Lleó, va prendre la paraula per agrair la presència de tots i desitjar un Bon Nadal amb unes paraules que ens van commoure a tots ia totes.

A continuació, la Regidora de Festes, Noelia Selma, ens va donar unes paraules, abans de donar la paraula a la nostra Reina de les Festes per a la Magdalena 2024, Lourdes Climent, qui ens va desitjar amb un preciós discurs unes bones festes a tots i a cadascun dels membres de les comissions gaiateres, coneixedora en primera persona de lesforç que suposa, dia a dia, treballar per i per a les festes de Castelló.

 

Després del tradicional brindis, va tenir lloc l’esperada entrega de la Pascuera a tots els presents. Una nit especial amb què totes les Gaiates van voler brindar per unes Bones Festes, com a preàmbul d’una, cada cop més propera, anhelada Magdalena 2024.

 

 

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*