Sopar sequioler de l’any

En un ambient encara molt Nadalenc, dissabte passat 7 de Gener, una àmplia representació de la comissió de la Gaiata 15 Sequiol ens reunírem en els salons d’un cèntric hotel de la ciutat, per a retre homenatge al Sequioler de l’Any 2017, Javier González Yuste.
A més de l’homenatjat, entre els assistents a l’acte destaquem la presència de la Reina de les Festes 2017 Estefanía Climent, el President de la Junta de Festes Juanvi Bellido, el nostre President d’honor Joaquín Borràs, així com els màxims representants de la Gaiata 15, la seua Madrina Beatriz Belenguer, Madrina Infantil Teresa Doumere, President Infantil Marcos Rodríguez i la Presidenta Elisabeth Breva. Junts, vam poder gaudir d’un magnífic sopar abans de l’acte protocol•lari.
Amb les culleretes de café repicant en les tasses, la Presidenta Elisabeth va prendre la paraula per a dirigir-se als presents i retre homenatge, en primer lloc, a les famílies dels càrrecs de la gaiata 15 per al 2017, als qui se’ls va atorgar una Distinció Honorífica. Les famílies Belenguer Mercé, Doumere Fabregat i Rodríguez Manteca són famílies molt compromeses amb el Sequiol, amb una llarga trajectòria en el si de la nostra Associació, totes elles repetint en llocs de màxima representació sequiolera.
Tot seguit, la nostra Reina de les Festes, Estefanía Climent Moreno, va ser nomenada Gaiatera d’Honor de Sequiol. Els sequiolos ens sentim enormement orgullosos d’ella, i feliços perquè la ciutat sencera pot gaudir de la seua simpatia, la seua bellesa, el seu hipnotitzador somriure i d’aqueix immens cor fester que batega amb força a ritme de la Panderola. Ja vam voler, en la nostra presentació oficial, que tothom sabera que ens sentim molt orgullosos d’Estefanía, però en aquest acte, com mana la tradició en el Sequiol, va rebre la distinció, com ja ho van fer en el seu moment María López i Laura Turch, de Gaiatera d’Honor del Sequiol.
La nostra preciosa Reina Estefanía va voler dedicar a la seua gent unes boniques paraules d’agraïment i també de màxima il•lusió i total suport davant la recta final cap a les Festes de la Magdalena del 2017.
Finalment, vam voler reconéixer el suport incondicional del Centre Comercial Carrefour al Concurs Escolar de Maquetes de Gaiates organitzat per la nostra associació, personalitzant l’homenatge en el seu Director a Castelló, En Javier González Yuste, a qui vam fer lliurament del pergamí acreditatiu del seu nomenament com Sequioler de l’Any 2017.
La distinció de Sequioler de l’Any és la màxima distinció honorífica amb la qual Sequiol vol reconéixer una trajectòria de suport i col•laboració a la nostra associació. Enguany hem volgut constatar el suport incondicional del Centre Comercial Carrefour al Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló” i personalitzar-ho en el seu Director Javier González Yuste, vertader motor d’aquesta intensa col•laboració que fins i tot es va materialitzar en una espectacular exposició en l’entrada del Centre Comercial durant tot el mes de juliol, ajudant a vendre les nostres festes i tradicions a tots els vinguts a les nostres terres per a gaudir de les seues vacances.
Curiosament, Javier va ser membre fundador d’aquesta comissió en la Magdalena de 1982. Set lustres després, els camins de Javier amb Sequiol es van tornar a creuar, curiosament també, en un passadís de Carrefour. Des de llavors hem comptat amb la seua total implicació, sabent arreplegar les nostres inquietuds i apostant per elles fins al punt que, avui, és un dels pilars que suporta el Concurs Escolar de Maquetes.
Un emocionat Javier va prendre la paraula per a agrair el seu nomenament i reiterar el seu compromís amb el Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata i amb la Ciutat de Castelló.
La vetlada va finalitzar entre anècdotes, riures i xarrades molt animades. Un acte entranyable i emotiu poques setmanes abans del començament de les nostres festes fundacionals.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*