SOPAR DE NADAL GESTORA DE GAIATES

Acabat de començar el mes de desembre, tenia lloc el tradicional Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates, conegut col·loquialment al món de la festa pel “Sopar de la Pascuera”. Atenent la convocatòria de la Federació Gestora de Gaiates, van assistir-hi els membres de la Gestora de Gaiates, el Patronat de Festes, la Reina de la Magdalena 2023 Selene Tarín, les Dames de la Ciutat, a més de Presidents i Madrines dels diferents sectors gaiaters.

I com no podia ser altrament, la representació Sequiolera, encapçalada per la nostra Madrina, Adriana Llopis Pascual, acompanyada per la nostra Presidenta, Elisabeth Breva.

La vetllada va transcórrer al restaurant Àgora, ubicat a la Universitat Jaume I, i entre rialles i anècdotes, i amb un ric i ampli sopar, va anar passant una vetllada festera estupenda.

Un cop finalitzat el sopar, va començar el torn dels discursos i de les felicitacions per les festes nadalenques, i per això, tant Omar Braina, President del Patronat Municipal de les Festes, com José Antonio Lleó, President de la Gestora de Gaiates, van voler dirigir unes paraules. I per acabar, la nostra Reina Selene els va desitjar bones festes a tots els presents.

Seguidament, va començar el moment en què van oferir totes les representants de les comissions gaiateres amb una flor de Pasqua, i la nostra Madrina Adriana també en va rebre una.

Per acabar la vetllada, tancant-se l’acte amb un brindis, van passar al moment més divertit de la nit, on tots els assistents van gaudir ballant.

 

+Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*