Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates

El passat dia 9 va tindre lloc el tradicional Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates, coneguda col•loquialment en el món de la festa pel “Sopar de la Pasqüera” (Euphorbia pulcherrima, coneguda comunament com a flor de Nadal o Pascuera. Segur que llegint esta ressenya entendran este sobrenom). Van assistir, atenent la convocatòria de la Federació Gestora de Gaiates, la Presidenta del Patronat de Festes, Sara Usó, el President de la Junta de Festes, Juan Vicente Bellido, la Reina de les Festes, Estefania Climent Moreno, el Gaiater de l’any, Lorenzo Ramírez, Dames de la Ciutat, membres de la Junta de Festes, a més de Presidents, Presidentes i Madrines dels distints sectors gaiaters. I com no podia ser d’una altra manera la representació Sequiolera encapçalada per la nostra Madrina, Beatriz Belenguer Mercé, acompanyada per la nostra Presidenta, Elisabeth Breva Almerich.

La vetllada va transcórrer entre rialles i anècdotes compartint bones viandes i excel•lents caldos. Una vegada finalitzada, el President de la Gestora, Carlos Chipirraz, va prendre la paraula per a agrair la presència de tots i desitjar un Feliç Nadal. Va continuar el torn de parlaments, la Reina de les Festes. Estefania va voler dirigir unes sentides paraules a tots els presents, però amb especial afecte cap als Presidents, Presidentes i Madrines, com a representants de les comissions de Sector. Va lloar la labor que fan, tots i cada un d’ells en pro de les festes, coneixedora en primera persona, de l’esforç que suposa, dia a dia, treballar per i per a les festes de Castelló. Un esforç que es veu reflectit en la setmana de festes, en tots i cada un dels sectors i que queda plasmat en les Gaiates que il•luminen tota la Ciutat. Va finalitzar desitjant unes bones festes a tots, junt amb les seues famílies, i desitjant que si algú entra a la nit, en els magatzems de Gaiates, que siguen els Reis Mags i no els amics de l’alié. Tancant la ronda de discursos, la Presidenta del Patronat, Sara Usó, es va dirigir a tots els presents desitjant-los unes festes amb pau i harmonia.

Després del tradicional brindis, va tindre lloc l’esperada entrega de la pasqüera a tots els presents. El President de la Gestora va fer entrega de la primera a la Reina de les Festes. A continuació van rebre la seua pasqüera, la Presidenta del Patronat, el President de la Junta de Festes i el Gaiater de l’any, (cal recordar que Lorenzo Ramírez ja va ser distingit per la nostra associació com Sequioler de l’any en 2014. El compromís de Lorenzo amb la festa i, mes concretament amb les Gaiates és innegable).

A continuació, cada un dels Presidents i Presidentes de Gaiata va fer entrega de les seues corresponents pasqüeres a les Madrines. I tancant l’acte, la Reina Estefania, va fer entrega també d’una pasqüera a tots i cada un dels Presidents i membres de la Junta de Festes assistents.

Una nit especial amb què totes les Gaiates van voler brindar per unes Bones Festes, abrigant la seua Reina de les Festes, com a preàmbul d’una, cada vegada mes pròxima, espectacular Magdalena 2.017.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*