Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates

Un dels actes més entranyables quan s’arrima el Nadal, és el tradicional Sopar de la Pasqüera, organitzat per la Gestora de Gaiates. La Reina de les Festes amb les seues Dames de la Ciutat, i les Madrines i els Presidents dels distints sectors gaiaters, es reunien al voltant d’un bon sopar per tal de desitjar-se Bones Festes. I com no podia ser d’una altra manera, la representació Sequiolera estigué encapçalada per la Madrina, Lourdes Moreno, acompanyada per la Presidenta, Elisabeth Breva. També Àgueda Ibars, Dama de la Ciutat de la nostra Gaiata gaudia del moment.

La vetllada va transcórrer entre rialles i anècdotes compartint bones viandes i excel·lents caldos. Una vegada finalitzat el sopar, el President de la Gestora, Esteban Gual, va prendre la paraula per tal d’agrair la presència de tots i desitjar-los un Feliç Nadal. A continuació, la Reina de les Festes Carmen Molina, va lloar la tasca que fan tots i cadascun dels components de les diferents comissions gaiateres, coneixedora en primera persona de l’esforç que suposa, dia a dia, treballar per a les festes de Castelló. Va finalitzar desitjant unes bones festes a tots, junt amb les seues famílies.

Després del tradicional brindis, tenia lloc l’esperada entrega de la pasqüera a tots els presents. Una nit especial amb què totes les Gaiates van voler brindar per unes Bones Festes, com a preàmbul d’una, cada vegada mes pròxima, anhelada Magdalena 2020.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*