Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates

Conegut col•loquialment en el món de la festa pel “Sopar de la Pasqüera”, tenia lloc el tradicional Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates. Atenent la convocatòria d’aquesta, van assistir el President del Patronat de Festes, Omar Braina, la Presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma, la Reina de les Festes, Natalia Palacio, les Dames de la Ciutat, membres de la Junta de Festes, a més de Presidents i Madrines dels distints sectors gaiaters. I com no podia ser d’una altra manera la representació Sequiolera encapçalada per la nostra Madrina, Andrea Molés, acompanyada per la nostra Presidenta, Elisabeth Breva.
La vetllada va transcórrer entre rialles i anècdotes compartint bones viandes i excel•lents caldos. Una vegada finalitzat el sopar, el President de la Gestora, Esteban Gual, va prendre la paraula per tal d’agrair la presència de tots i desitjar-los un Feliç Nadal. Va continuar el torn de parlaments, la Reina de les Festes. Natalia va lloar la labor que fan, tots i cadascun dels components de les diferents comissions gaiateres en pro de les festes, coneixedora en primera persona, de l’esforç que suposa, dia a dia, treballar per a les festes de Castelló. Va finalitzar desitjant unes bones festes a tots, junt amb les seues famílies. Tancant la ronda de discursos, el President del Patronat, Omar Braina, es va dirigir a tots els presents desitjant-los unes festes amb pau i harmonia.
Després del tradicional brindis, va tindre lloc l’esperada entrega de la pasqüera a tots els presents. Una nit especial amb què totes les Gaiates van voler brindar per unes Bones Festes, com a preàmbul d’una, cada vegada mes pròxima, anhelada Magdalena 2019.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*