Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates

Recent estrenat el mes de desembre, tenia lloc el tradicional Sopar de Nadal de la Gestora de Gaiates, conegut col•loquialment en el món de la festa pel “Sopar de la Pasqüera”. Atenent la convocatòria de la Federació Gestora de Gaiates, van assistir la Presidenta del Patronat de Festes, Sara Usó, el President de la Junta de Festes, Juan Vicente Bellido, la Reina de les Festes, Carla Bernat, el Gaiater de l’any i sequiolo Agustin Mon, Dames de la Ciutat, membres de la Junta de Festes, a més de Presidents i Madrines dels distints sectors gaiaters. I com no podia ser d’una altra manera la representació Sequiolera encapçalada per la nostra Madrina, Àgueda Ibars, acompanyada per la nostra Presidenta, Elisabeth Breva.
La vetllada va transcórrer entre rialles i anècdotes compartint bones viandes i excel•lents caldos. Una vegada finalitzada, el President de la Gestora, Carlos Chipirraz, va prendre la paraula per a agrair la presència de tots i desitjar un Feliç Nadal. Va continuar el torn de parlaments, la Reina de les Festes. Carla va lloar la labor que fan, tots i cadascun dels components de les diferents comissions gaiateres en pro de les festes, coneixedora en primera persona, de l’esforç que suposa, dia a dia, treballar per a les festes de Castelló. Va finalitzar desitjant unes bones festes a tots, junt amb les seues famílies.
Tancant la ronda de discursos, la Presidenta del Patronat, Sara Usó, es va dirigir a tots els presents desitjant-los unes festes amb pau i harmonia.
Després del tradicional brindis, va tindre lloc l’esperada entrega de la pasqüera a tots els presents. El President de la Gestora va fer entrega de la primera planta nadalenca a la Reina de les Festes. A continuació van rebre la seua pasqüera, la Presidenta del Patronat, el President de la Junta de Festes i el Gaiater de l’any. A continuació, cadascun dels Presidents de Gaiata va fer entrega de les seues corresponents pasqüeres a les Madrines. I tancant l’acte, la Reina Carla, va fer entrega també d’una pasqüera a tots i cadascun dels Presidents i membres de la Junta de Festes assistents.

Una nit especial amb què totes les Gaiates van voler brindar per unes Bones Festes, abrigant la seua Reina de les Festes, com a preàmbul d’una, cada vegada mes pròxima, anhelada Magdalena 2018.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*