Sopar de la Reina


Com mana la tradició, amb l’olor a pólvora apuntant ja pels carrers, la Regina de les Festes 2020, Carmen Molina, complimentava als màxims representants gaiaters amb un magnífic sopar, en un ambient distés poques setmanes abans del començament de les Festes de la Magdalena del 2020.

En un cèntric hotel de la nostra ciutat, se celebrava el tradicional sopar que cada any, la Reina de les Festes, ofereix a les Madrines i Presidents de les dinou Gaiates, acompanyats tots per les Dames de la Ciutat, entre elles la sequiola Àgueda Ibars, i Na Violant d’Hongria. Tampoc van faltar els màxims responsables del Patronat de Festes.

En una nit tan especial van brillar amb llum pròpia les màximes representants del Sequiol, la seua Madrina Lourdes Climent i la Presidenta Elisabeth Breva.


Un acte de germanor entre els màxims representants de les nostres Festes, on a més de degustar un magnífic sopar, es van fer intercanvi de regals, i van ballar, riure i xarrar de moltes coses però sobretot de l’imminent inici de la Magdalena 2020.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*