SOPAR DE GALA CARRECS 2023

Finalitzades les Festes de la Magdalena 2023, els nostres màxims representants, Adriana, Lucia i Carlos, van celebrar un sopar convidant a tots els sequiolos per a agrair l’esforç i la dedicació durant l’any i durant les festes. 

 

Per aqueixa raó, dissabte passat 1 d’abril, la Madrina de la gaiata 15 Adriana Llopis, la Madrina Infantil Lucia Benedito i el President Infantil Carlos Benedito, van celebrar un sopar a l’Hotel Jaume I, acompanyada de moments magnífics de l’any fester 2023. 

 

Allí ens reunim tots per a agrair el màxim esforç a tots els sequiolos, als treballadors de l’escorxador per la seva gran faena amb els monuments gaiateros, a tots els organitzadors dels diferents esdeveniments, als participants en cada acte, i a totes les famílies que sempre ens donen suport. 

 

Durant la vetlada vam poder gaudir d’un meravellós sopar tots junts, seguidament les més xicotetes sequioleras ens van sorprendre amb un ball per a animar la nit, que va donar pas als discursos que van donar Adriana, Lucia i Carlos, amb els quals van emocionar a tots els presents i on van aprofitar l’oportunitat per a agrair a tots pel suport durant l’any. 

 

Seguidament van procedir a donar a cadascuna de les famílies un detall en record de les Festes de la Magdalena 2023, i per a finalitzar passem a la zona de ball per a gaudir i festejar ballant d’un any tan fantàstic com ha sigut aquest.

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*