Sopar d’Agraïment dels càrrecs 2018

A poques setmanes de l’inici de les nostres festes fundacionals, amb tota la maquinària sequiolera engreixada i a plé rendiment, les Famílies d’Àgueda, Nagore i Iker, van reunir a la nombrosa Comissió Sequiolera en un cèntric restaurant de la Ciutat, on van poder agrair-los el seu magnífic treball mitjançant la degustació d’un suculent sopar.
Després del sopar, va arribar el moment dels discursos.En els seus parlaments, Àgueda, Nagore i Iker, van agrair l’esforç de tota la comissió, de tots els equips de treball, començant pel de construcció dels monuments gaiaters, i enaltint a les seues dames i acompanyants, amb els quals han viscut un intens any i han forjat una bonica amistat. Com no podia ser d’una altra manera, també van donar les gràcies en majúscules a les seues famílies, per l’esforç econòmic, el suport emocional i per ser els seus fans incondicionals. Un cúmul d’emocions, riures, anècdotes i alguna llagrimeta en una nit repleta de sentiments i bons desitjos.
Una vegada finalitzats els discursos, els nostres màxims representants en la Magdalena del 2018, amb l’ajuda dels seus germans, Jonay, Gorka i Malena, grans conductors de l’acte, van anar lliurant un record a cada família. També la Comissió els va fer lliurament a ells d’un detall perquè no obliden el seu meravellós 2018.
Amb música i ball, a poc a poc es va anar aconseguint la fi de festa. Una meravellosa vetlada la que ens van oferir les famílies Ibars Agramunt, Garcia Miravet i Miralles Claramonte, als qui agraïm enormement l’esforç.

Fotos cortesía de Edicione Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*